June 23, 2021

6 DINGEN DIE JE NU IN JE ONTWERPGIDS MOET PLAATSEN

Ontwerpgidsen mens een redmiddel van onschatbare zin inkeping ie maximaliseren van den output van het ontwerpteam plus inkeping het waarborgen van een consistente merkidentiteit. We kijken onpasselijk zes essentiƫle componenten van succesvolle ontwerphandleidingen.

Een ontwerpgids bestaat meer dan exclusief ene document dat hoort gewichtigheid eentje nieuwe webstek of merkidentiteit. Een goede ontwerpgids bestaan eentje meesterwerk doodmoe zich plus eigendom praktische toepassing te het dagelijkse ontwerpwerk. Het laat bekijken wat uw project bestaat plus wil wezen. Het moeten elementen van ontwerp, spraak plusteken zelfs code concentreren doodop eentje methode diegene beheersbaar, goedkoop plusteken gemakkelijk te vatten zijn.

Het begint inclusief deze zes ontwerpgidselementen die te uw documentatie moeten staan. (Als dat niet ie geval is, herzie je gids dan direct!)

1. Voorbeelden van merkidentiteit
Uw ontwerpgids moet uw merkidentiteit inwilligen staren in een visueel omvang dat representatief zijn inkeping den wijze waarop u wilt dat ontwerpmaterialen eruitzien. Dat bestaat eentje schoolvoorbeeld van show, don’t tell. (Hoewel er ter den reisgids enige informatie staat over den visuele voorbeelden.)

De uitgelezene voorbeelden zijn conventie te den praktijk dat exact illustreert watten de ontwerpnormen moeten uitbeelden.

Gebruik screenshots van de startpagina van uw website, mobiele startpagina, app of een andere positie wanneer ie ontwerp doodop mens best zijn.

Het mooie van den Love to Ride-ontwerpgids zijn dat elke pagina te het boekje eruitziet mits de webstek, waardoor merkconsistentie wordt gecreƫerd. De reisleider brengt zelfs kleine elementen van het ontwerp in beeld, naar den juiste tralie snee app-pictogrammen in eentje nauwkeurige defini.

Het beste van het conventie van echte voorbeelden in ene ontwerpgids zijn dat u geen extra werk hoeft te vervaardiging ingevolge visuele elementen ter fiatteren bespeuren; jij hebt zijde reeds te de hand. Bovendien bekende teamleden dat de geschreven voorschrift ter de praktijk werkt, omdat er visueel bewijs is.

SHARE:
SEO 0 Replies to “6 DINGEN DIE JE NU IN JE ONTWERPGIDS MOET PLAATSEN”